Tilitoimistopalvelut

Kuuomena Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä taloushallinnon palveluratkaisuja pk-yrityksille ja muille taloushallinnon palveluja tarvitseville. Käytössämme on nykyaikaiset sähköiset työkalut. Helpotamme työtäsi rutiineissa ja sinä voit keskittyä yrityksesi toimintaan ja sen kehittämiseen. Kirjanpito, tilinpäätökset, palkanlaskenta ja laskutus ovat suosituimmat palvelumme. Asiakas voi valita näistä tarvitsemansa osiot tai vaikka kaikki.

Lisäksi tarjoamme neuvontaa yrittäjäksi aikovalle ja autamme yrityksen perustamisvaiheessa, olipa kyse toiminimestä, henkilöyhtiöstä tai osakeyhtiöstä.

Erityisalat

Kuuomena Oy toimi aiemmin pitkään kaupan alalla, mikä on antanut vahvuuden alan taloushallintoon ja käytännön neuvontaan. Erityisosaamista ovat kansainväliseen kauppaan liittyvä tavaran hankinta, maahantuonti, hinnoittelu ja tullaus.

Henkilöstohallinnon (HR) kokemus kattaa kaikki henkilöstöhallinnon vaiheet rekrytoinnista palkanlaskennan kautta läksiäisiin. Myös työvoiman vuokraussektorilta on meillä vankka kokemus.

Our accounting team gladly welcome English-speaking customers. Please call to find out more information.